Cancel Preloader
 τα ονειρα σασ μπορουν να γινουν πραγματικοτητα !!!

τα ονειρα σασ μπορουν να γινουν πραγματικοτητα !!!

Η Αποταμίευση  αποτελεί  ένα αναπόσπαστο μέρος  της σκέψης κάθε ατόμου που επιδιώκει  μια σταθερότητα στον σχεδιασμό της ζωής του μακροπρόθεσμα.

Υπάρχουν  πολλές φορές  στη  ζωή μας   στιγμές  που  είναι αναγκαίο   ένα σοβαρό χρηματικό ποσό , τόσο για τις Σπουδές των παιδιών μας όσο και για

την δική μας συνταξιοδότηση.

Η Εκπαίδευση παιδιών

Το 85% των γονέων πιστεύουν ότι τα παιδιά τους θα σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο.

Οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν αυτό το Πανεπιστήμιο να είναι στο εξωτερικό. Φυσικά, αυτό είναι ένα εξαιρετικά συναρπαστικό και περήφανο γεγονός  στη ζωή κάθε γονέα, αλλά και ένα γεγονός  που απαιτεί  ένα σοβαρό χρηματικό ποσό.

Η τελευταία τάξη του Λυκείου  σύντομα θα χτυπήσει στην πόρτα σας και θα πρέπει να  έχετε τα  χρήματα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση του παιδιού σας.

Ευτυχώς  για εσάς αυτό το γεγονός  είναι προβλέψιμο και όσο πιο νωρίς ξεκινήσετε, τόσο το καλύτερο.  

Και  θα σας βοηθήσουμε για αυτό…

Πώς?

Αρχίζοντάς να αποταμιεύετε από σήμερα…….

Η Συνταξιοδότηση

Για μερικούς είναι ένα μακρινό γεγονός και για άλλους δεν είναι και τόσο μακρινό.

Σίγουρα, εάν δεν φροντίσετε από νωρίς για τα χρόνια εκείνα που δεν θα είστε σε θέση να εργάζεστε θα υπάρχει διαφορά στο βιοτικό σας επίπεδο  όταν θα έρθει η ώρα της σύνταξης.

Για να ξεκινήσει κάποιος και να κάνει  ένα τέτοιο βήμα  θα πρέπει να  γνωρίζει το όφελος που θα του προσφέρει αυτή η αποταμίευση.

Είναι εξαιρετικά  σημαντική :

  •  για άτομα με κενά στην ασφαλιστική τους κάλυψη,
  •  για άτομα τα οποία ανήκουν στη χαμηλή κλίμακα ασφάλισης
  •  για άτομα με υψηλά εισοδήματα λόγω της παρουσίας ενός κρατικού     ανώτατου  ορίου συντάξεων.

Στην πραγματικότητα, ένα τέτοιο βήμα είναι σημαντικό για κάποιον που  δεν θέλει να εξαρτάται από αλλαγές στη συνταξιοδοτική  του νομοθεσία και θέλει να συγκεντρώσει τα κεφάλαια τα οποία θα του  επιτρέψουν να έχει το  βιοτικό επίπεδο που επιθυμεί  στη λεγόμενη Τρίτη Ηλικία.

Οι άνθρωποι συνήθως  χρησιμοποιούν το χρόνο που είναι ενεργοί και εργάζονται για να αποταμιεύουν  χρήματα τα οποία θα λάβουν  σε μια συγκεκριμένη ηλικία .

Ξεκινήστε σήμερα κιόλας να βάζετε στην άκρη, έστω και ένα μικρό ποσό, ανάλογα με τις δυνατότητες και το εισόδημά σας και διαμορφώστε το μέλλον σας, όπως εσείς το θέλετε!